Bliv medlem

SOM MEDLEM FÅR DU:


Urban Farming: Du får en unik mulighed for at bo i Danmarks næststørste by og samtidig være hobbylandmand.


Fra jord til bord med lækkert kvalitetskød: I sommersæsonen indgår du i vores turnusordning og hjælper med at passe dyrene. Og i vinterhalvåret har du kød til lækre simreretter og fryseren fyldt med vilde brombær. Der er selvfølgelig også steaks til grillen i den kommende sommer. En kasse med 1/8 dyr forventes at veje omkring 20-25 kg (sommetider helt op mod 30 kg), men der kan være naturlige udsving afhængig af dyrenes startvægt og tilvæksten.


Socialt samvær og jord under neglene: På vores naturplejedage  møder du de andre medlemmer og hjælper dyrene med at pleje naturen. Du bliver en del af et fællesskab og møder andre skønne mennesker med holdninger til natur, bæredygtighed og dyrevelfærd.


En rejse i biodiversitet og urbane habitater: Som naturplejer får du mulighed for opleve naturen helt tæt på på en anderledes måde. Du ser forandringen i naturområdet, når vores naturplejekvæg hver dag er på arbejde med at pleje naturen med henblik på at øge biodiversiteten i området. Og så bliver du selvfølgelig inviteret med til vores naturarrangementer.


Dyrevelfærd:Aabrinken Kogræsser- og Naturplejeforening er det vigtigt for os at sikre høj dyrevelfærd. Kvierne køber vi om foråret fra det økologiske Fuglsøgaard, hvorfra de allerede er i skarp træning som naturplejere. Hele sommeren hygger de sig på engen eller går på opdagelse mellem træerne - og om efteråret mæsker de sig i æbler og mirabeller direkte fra engens træer.


Læs mere om medlemsforpligtelser under Medlemsinfo og se også vores vedtægter.


PRISER


Aktivt medlemskab: Ved sæsonstart indbetaler du  2000 kr for medlemskab i 2020. Vi sender en opkrævning, når du er optaget som medlem. Der er tale om et à contobeløb, idet der efter slagtning udlignes for forskelle i modtaget kød-mængde – dvs. at alle i sidste ende betaler den samme kilopris. 


Støttemedlemskab: For 2020 koster støttemedlemskab 50 kr.

Dette bedes indbetalt ved indmelding.

Registrerings- og kontonummer: 9570 12772068


Vigtigt: Ved indbetaling bedes du angive den e-mail, som du anvendte til at registrere dig som støttemedlem i kommentarfeltet. 
 
 
 
 
 
 
Jeg accepterer hermed, at mine kontaktoplysninger kan blive delt med de øvrige medlemmer.
 
 

BLIV MEDLEM - LEDIGE PLADSER

mail@aako.dk (akut kontakt: se her) - © Aabrinken Kogræsser- og Naturplejeforening 2019 - Fotos: © Maria Aarhus/Aabrinken Kogræsser- og Naturplejeforening