Bliv medlem

Aabrinken Kogræsser- og Naturplejeforening

Et naturplejeprojekt ved Aarhus Å

Bliv medlem af Aabrinken Kogræsser- og Naturplejeforening

Har du lyst til at være med til at pleje naturen ved Aarhus Å? Har du lyst til at hjælpe med at passe vores dyr, og at opleve naturen helt tæt på på en anderledes måde? At se forandringen i naturområdet, når vores naturplejekvæg hver dag er på arbejde med at pleje naturen med henblik på at øge biodiversiteten i området? Vil du være med til at sikre høj dyrevelfærd og dyreetisk forsvarligt hold af vores kreaturer?

Så er Aabrinken Kogræsser- og Naturplejeforening måske noget for dig!

 

 

Medlemsopgaver

Som medlem hjælper du med at passe dyrene. I løbet af sæsonen har du derfor turnusvagt ca. en gang om måneden, hvor du har tilsyn med vores dyr og hegn m.m. jf. foreningens turnusordning.

Du skal også deltage i ca. tre arbejdsdage i løbet af en sæson. Her skærer vi med le, saver, klipper, bekæmper invasive arter, samler affald m.m. som en del af foreningens vedligeholdelses- og naturplejeopgaver.

Læs mere om medlemsforpligtelser under Medlemsinfo og se også vores vedtægter.

 

Hvor mange kilo kød får jeg?

Ved sæsonafslutning siger vi farvel til dyrene, og du får efterfølgende en kasse med dejligt kvalitetskød fra et af de dyr, du selv har været med til at passe. En kasse med 1/8 dyr forventes at veje omkring 20-25 kg, men der kan være udsving afhængig af dyrenes startvægt og tilvæksten, så vi kan ikke sige det præcist. Det varierer fra år til år. Vores primære formål er at lave naturpleje og ikke at producere så meget kød som muligt. Til gengæld er kvaliteten rigtig god og du ved hvor kødet kommer fra!

 

Du får et bredt udvalg af udskæringer fra hele koen, lige fra de dyre udskæring til suppeben. Der er både til hurtig mad og lækre simreretter.

 

Hvad koster det?

I starten af sæsonen indbetaler du 2200 kr for medlemskab er i 2018. Der er tale om et à contobeløb, idet der efter slagtning udlignes for forskelle i modtaget kød-mængde – det vil sige at alle i sidste ende betaler den samme kilopris.

 

Medlemskab

Ønsker du at blive medlem af Aabrinken Kogræsser- og Naturplejeforening, kan du optages som støttemedlem og dermed få plads på vores venteliste. Vil du ha' plads i 2019, så skriv dig op allerede nu!

 

Støttemedlemskab/Venteliste

Som støttemedlem følger du livet på engen med dyrene og naturplejen helt tæt på gennem vores nyhedsbreve og sociale aktiviteter. Du har mulighed for frivillig deltagelse i naturplejen på engen på vores fælles arbejdsdage og modtager invitationer til medlemsarrangementerne. Endvidere har du plads på vores venteliste til at blive aktivt medlem og dermed få en andel i vores dyr.

 

Hvis du ønsker at blive optaget som støttemedlem skal du udfylde formularen nedenfor og indbetale medlemsgebyret for støttemedlemskab. Som støttemedlem kan du få du en plads på ventelisten. Nedenfor skal du udfylde om du blot ønsker støttemedlemskab eller om du også ønsker plads på ventelisten. Støttemedlemsskab koster 50 kr/pr sæson svarende til det kalenderår, hvor indbetalingen foretages.

Du vil blive tilbudt en andel når vi når til dit nummer på ventelisten. Siger du nej tak til en andel i den sæson du bliver tilbudt eller hører vi ikke fra dig vil du blive slettet fra ventelisten. Ønsker du fortsat at stå på ventelisten kan du genregistreres, men starter så fra bunden igen.

 

Udfyld nedenstående formular med:

 

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Emailadresse

 

For 2018 koster støttemedlemskab 50 kr. Dette bedes indbetalt til:

Registrerings- og kontonummer: 0400 4020330525

 

VIGTIGT: Ved indbetaling bedes du angive den e-mail, som du anvendte til at registrere dig som støttemedlem i kommentarfeltet.

 

Du hører fra os, når vi har registreret dig.

 

 

Jeg ønsker støttemedlemskab med plads på ventelisten (50 kr for 2018) - Jeg accepterer hermed at min mailadresse og telefonnummer kan blive delt med de øvrige medlemmer (der er behov for at medlemmerne af hensyn til bl.a. turnus og arbejdsdage kan kontakte hinanden).
Jeg ønsker kun støttemedlemskab (50 kr for 2018) - Jeg accepterer hermed at min mailadresse og telefonnummer kan blive delt med de øvrige medlemmer.
 
 
 
 
 
 
 

Foto: Hanne Miriam Larsen

DYRENE MÅ IKKE FODRES

Det er dog tilladt at række dem en tot græs eller lignende som forekommer naturligt på engen.

________________________

Hvis dyrene er kommet til skade eller er uden for hegnet, eller hvis der er skader på hegnet, bedes I kontakte os straks.

 

© Aabrinken Kogræsser- og Naturplejeforening 2018